- لایه واسطهای کاربری
- لایه دیتا
- لایه فرآیند
در حقیقت برخلاف منطق بسیاری از نظریه پردازیهای این حوزه، ما زیرساخت BPMS را محدود و منحصر به بحث فرآیند نمیدانیم و به تجربه به ارزش و اهمیت دیتا، به ویژه در پروسه یکپارچه سازی فرآیندهای سازمانی در سازمانهای بزرگ مقیاس پی برده ایم. لذا معتقدیم لایه دیتا نیز یکی از موضوعات کلیدی در روند یکپارچه سازی به شمار آمده و لذا این امکان را در سطح دیتا فراهم نموده ایم.
سوابق اجرایی این مدعا به ویژه در چندین پروژه انجام شده در بحث یکپارچه سازی سامانههای مرجع که در سطوح ستادی وزراتخانههایی چون نفت شامل شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت پخش و پالایش و …
در بخش واسط های کاربری نیز علاوه بر یکپارچه سازی واسط های مختلف در روند پروژههای انجام شده، امکان برقراری یکپارچگی بین سامانههای گوناگون، به ویژه در مورد شرکتهایی که از چندین مرجع خدمات دهنده مختلف در حال دریافت سرویس میباشند نیز فراهم بوده و علی رغم پیچیدگی هایی که به واسطه تفاوتهای ذاتی و زیر ساختی در این شرکت ها وجود دارد، ما در چندین پروژه مقیاس بزرگ از جمله پروژههای بانکی توانسته ایم نیاز مخاطب را به درستی پاسخ دهیم و خدمات SSO را علی رغم پیچیدگیهای جدی آن، راهاندازی نماییم.
در لایه فرآیند نیز میتوان گفت که اساسا ماهیت نرم افزار BPMS به نوعی منوط به یکپارچگی در این لایه بوده و موضوع محوری و اصلی در BPMSها، اغلب یکپارچه سازی حوزه فرآینده است. در واقع به ثمر نشاندن پروژههای موفق در این حوزه منوط به تسلط همزمان تیم فنی بر مباحث مرتبط با استاندارد BPMN2 و نیز جزییات موتور سازنده نرم افزار که همان نرم افزار BPMS میباشد خواهد بود.
متخصصین نرم افزاری ما در شرکت تیناک، توامان به هر دو این حوزهها اشراف کامل داشته و به عنوان یکی از مبتکرین بکارگیری نرم افزار BPMS در یکپارچه سازی فرآیندها در سازمانهای بزرگ و کوچک، تجارب موفقیت آمیز متعددی را در این پروژه ها رقم زده اند.